Om Sarah

Hvem er jeg?

Mit navn er Sarah Guldborg, jeg er 40 år og arbejder som boligindretter/indretningsdesigner.

Jeg har altid været fascineret af former og farver. Det har sidenhen udviklet sig til en stor interesse for design og indretning, med en forkærlighed for skandinavisk design.

Jeg er meget optaget af, hvordan man ved at ændre ganske få ting, kan skabe en helt ny fornemmelse for de enkelte rum og en hyggelig stemning i hjemmet.

Som helt ung boede jeg nogle år i Malaga i Sydspanien, hvor den sydlandske stemning sneg sig ind under huden på mig; de varme farver, sollyset, havet og varmen, det elsker jeg.

Jeg har tidligere haft omkring 100 rejsedage om året igennem 16 år. Jeg tager på messer rundt omkring i verden for at spotte nye trends og lade mig inspirere. Når jeg rejser rundt i verden, har jeg også mine øjne åbne for ny inspiration i de forskellige byer. Du er velkommen til at følge mig på bl.a. min instagram Nogle af mine yndlingsbyer, hvor jeg finder rigtig meget inspiration er: New York, San Francisco, Shanghai, London, Paris og Amsterdam. Der finder man bl.a nogle fantastiske interiørbutikker.

Jeg elsker at gå rundt i små gader og suge stemningen til mig. Besøge markeder og restauranter, og gå på opdagelse i møbel- og designforretninger rundt om i verden. En udstilling i et lille galleri eller på et af de helt store muséer pirrer også kreativiteten. Der er ingen tvivl om, at mine utallige rejser har været med til at forme mig og min interesse for design og indretning.

Jeg har i løbet af de senere år lavet over 50 forskellige indretninger for både private og erhverv. Det vil glæde mig, hvis jeg også kan gøre en forskel for DIG.