Priser

Hvorfor skal du ringe til mig?

  • Er du træt af at se møblerne stå på samme måde år efter år?
  • Mangler du opbevaringsplads?
  • Er du i tvivl om hvordan du skaber et hyggeligt sofahjørne?
  • Er din stue reduceret til et gennemgangsrum?
  • Roder børnenes legetøj overalt?
  • Kan du ikke få solgt dit hus?
  • Savner du inspiration til dit hjem?

Så skal du ringe til mig! +45 2093 1922 For mig er det vigtigt, at DU føler dig hjemme. Det er dig og din familie der bor i jeres hjem. Det er jer der skal være glade og tilfredse med den nye indretning. Det er jeres hjem!

Indretnings Pakker

Mini

Hvis det handler om et enkelt rum…

Jeg kigger på indretningen i det valgte rum,  placeringen af møbler, forslag til nye møbler og accessoires, lamper, farver og kommer med forslag til fornyelse – vel at mærke et forslag, der passer til dit budget og dig/jer som person.

 

Inden jeg besøger dig i dit hjem taler eller mailer vi sammen. Jeg vil bede dig sende mig en plantegning, hvis du har en og billeder af rummet fra forskellige vinkler. Jeg vil også gerne kende dine ønsker, stil, budget til nye møbler og høre lidt om dig selv og de personer, der bor i huset/lejligheden.

 

Vi aftaler et møde, hvor vi sammen gennemgår mulige forandringer til rummet. Vi flytter evt. lidt rundt og snakker stil og farver. Varighed ca. 1 1/2 time. Efter mødet arbejder jeg på et oplæg til det nye rum, som du kan tage udgangspunkt i. Når jeg har oplægget færdigt, aftaler vi et nyt møde, hvor jeg præsenterer det for dig.

 

Efterfølgende vil du modtage en mail med oplægget. Her vil der også være priser på nye møbler, hvor jeg som regel kan tilbyde dig rabat

 

Pris 3600 kr. incl. moms *

 

* Kørsel pålægges regningen efter statens takster 2018, 3,54 kr. pr. km. Eventuelle  bro eller færgeudgifter pålægges yderligere.

 

 

Du kan også vælge, at jeg fortsætter på projektet under udførelsen. Der er prisen 400 kr incl. moms pr. time.

 

 

Deluxe

Med Delux-pakken får du næsten et nyt hjem.

Jeg kigger på indretningen af 2 rum, placeringen af møbler, forslag til nye møbler og accessoires, lamper, farver og kommer med forslag til forandring og fornyelse – vel at mærke et forslag, der passer til dit budget og dig/jer som person.

Inden jeg besøger dig i dit hjem taler og mailer vi sammen. Jeg vil bede dig sende mig en plantegning, hvis du har en og billeder af rummene fra forskellige vinkler. Jeg vil også gerne kende dine ønsker, stil, budget til nye møbler og høre lidt om dig selv og de personer, der bor i huset/lejligheden.

Vi aftaler et møde, hvor vi sammen gennemgår rummene. Vi flytter evt. lidt rundt og snakker stil og farver. Varighed ca. 2 timer. Efter mødet arbejder jeg på et oplæg til de nye rum, som du kan tage udgangspunkt i. Når jeg har oplægget færdigt, aftaler vi et nyt møde, hvor jeg præsenterer det for dig.

Efterfølgende vil du modtage en mail med oplægget. Her vil der også være priser på nye møbler, hvor jeg som regel kan tilbyde dig en rabat

Pris 4900 kr. incl. moms. *

Hvis du ønsker det, er der mulighed for tilkøb af flere rum. Pris pr. rum 1900 kr incl. moms.

* Kørsel pålægges regningen efter statens takster 2018, 3,54 kr. pr. km. Eventuelle  bro eller færgeudgifter pålægges yderligere.

Du kan også vælge, at jeg fortsætter på projektet under udførelsen. Der er prisen 400 kr pr. time incl. moms.

Erhverv

Ønsker du/dit firma hjælp til indretning af Jeres kontorlokaler, så kontakt mig meget gerne for et møde.

Indretningen skal matche Jeres behov i virksomheden. Jeg kommer også gerne med input til at skabe en indretning, der giver et bedre arbejdsmiljø for Jeres medarbejdere. Et kontorlokale skal være et rart sted for medarbejderne at opholde sig. Når medarbejderne trives, bliver de både mere kreative og mere produktive – og her spiller indretningen en afgørende rolle. Hvordan det skal indrettes er – og skal være – forskelligt fra kontor til kontor og fra virksomhed til virksomhed. For nogen vil løsningen være at indrette, så det mere ligner et hjem. Det er trenden mange steder lige nu. Det kan også handle om at skabe forskellige zoner, der skaber ny energi, ro – eller hvad dine medarbejdere nu har behov for. Valget af farver og brug af farvepsykologien er et vigtigt element. Der er mange muligheder. Jeg kan hjælpe med at finde den løsning, der passer bedst til Jer.

Pris aftales efter omfang.